Tajni projekat koji bi mogao da uništi svet: Počelo je...

Izvor: B92, 28.Avg.2023, 21:59

Tajni projekat koji bi mogao da uništi svet: Počelo je...

SAD prave biološko oružje, koje je usmereno protiv određenih etničkim grupa, rekao je zamenik sekretara Saveta bezbednosti Ruske Federacije Aleksej Ševcov.

"Potvrđeno je da SAD prave biološko oružje, uključujući i ono koje je usmereno protiv određenih etničkih grupa", rekao je Ševcov u intervjuu za "Rosijsku gazetu".

Istovremeno, Amerikanci "nastoje da prenesu biološke programe u druge države, da uspostave kontrolu nad biološkim istraživanjima, da dobiju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pristup njihovim rezultatima, da prikupe kolekcije biomaterijala i patogena, posebno opasnih", rekao je Ševcov.

Stalno skretanje pažnje Rusije na opasnost američkih bioloških programa već je nateralo Vašington da pažljivo maskira svoje prave ciljeve, dodao je on.

"Pentagon sada mora da krije pravac svojih projekata, da se krije iza „civilnih“ istraživačkih instituta", istakao je zamenik sekretara Saveta bezbednosti Rusije.

Ranije je ministarstvo odbrane Rusije saopštilo da vojno-biološki projekti Pentagona koji postoje po celom svetu omogućavaju mu da pristupa potencijalnim agensima biološkog oružja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.