Tajna njene lepote Ako zelite obline kakve ima Sofija radite ovo

Izvor: medio.rs, 20.Apr.2016, 12:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tajna njene lepote Ako zelite obline kakve ima Sofija radite ovo

Manekenka Sofija Milošević primer je lepote i vitke linije. Sigurno je u njen izgled prste umešala i genetika, ali zaslužan je za nju i trud. Redovno trenira, a kad pogledate njene fotografije, vidite da joj se trud isplati.

– Leto se približava – poručila je Sofija.

Kako ne bi narušila vitku liniju, ništa ne prepušta slučaju.

A evo i dokaza da njena posvećenost treniranju daje odlične rezultate.

Osim lepote, Sofija veliku pažnju >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << privlači i svojom vezom sa fudbalerom Ademom Ljajićem.Šuška se da je venčanje na pomolu.

Italijanski paparaci ovaj poznati par prate u stopu. Za vezu fudbalera Intera i manekenke saznalo se krajem 2015. godine.

A Sofija je ubrzo dobila titulu jedne od najlepših među partnerkama naših poznatih sportista.

A da li je prirodna lepotica ili ne?

Sudeći po starim fotografijama jeste.

Sofija je oduvek bila lepa, to je očigledno. Njenu lepotu zapazila i jedna od naših najpoznatijih manekeneki Jelena Ivanović i to dok je Sofija čekala zeleno svetlo na semaforu. Nakon neobičnog upoznavanja, usledio je poziv na razgovor u modnuagenciju „International Scouting Office“, što će biti početak uspešne manekenske karijere tada četrnaestogodišnje devojčice.

Iako joj je lepota otvorila vrata sveta o kome mnoge tinejdžerke maštaju, Sofija očigledno nije bila baš sasvim zadovoljna, pa je odlučila da nešto promeni. Izbor je pao na usta.

Na fotografijama iz ranijeg perioda, primetno je da su joj usta manja nego danas.

O plastičnoj hirurgiji nikada nije govorila javno, pa ne možemo sa sigurnošću da tvrdimo da je zaista odlučila da popuni gornju usnu ili je u pitanju stari dobri fotošop. Ako je ipak, hirurgija u pitanju ili neki od poplarnih nehirurških metoda popunjavanje usana kao što su fileri, mora se priznati da Sofija nije preterala i da i dalje izgleda odlično.

Šta vi mislite?

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.