Izvor: Piplmetar.rs, 11.Okt.2023, 02:30

Tajna Katarine i Darka Lazića isplivala: Poznati par priznao nešto što niko do sada nije ni slutio

Tajna Katarine i Darka Lazića je otkrivena
Supruga poznatog folk pevača Darka Lazića je otkrila kakav odnos imaju i kako se slažu, pa je otkrila i neke detalje koje javnost do sada nije znala.
Ata images

Pročitajte: Darko Lazić menja život iz korena, a u tome mu pomaže najvažnija osoba u životu FOTO Svima je poznato da je poznati par i nakon raskida bio u kontaktu i čak su u jednoj emisiji pred gledaocima priznali da su varali svoje bivše >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << partnere čak 14 godina, otkad su prvi put stupili u vezu i otkad datira njihovo poznanstvo.
Nakon brojnih emotivnih brodoloma Darko i Katarina su rekli sudbonosno “Da” i napravili spektakularnu svadbu o kojoj se i sada priča.
Tajna Katarine i Darka Lazića je broj koji ima posebnu simboliku  Naime, Katarinino korisničko ime na društevnoj mreži Instagram ima broj 24, a tajna Katarine i Darka Lazića je u tome što broj 24 za njih ima posebno značenje pa su taj broj koji za njih nosi posebnu simboliku zajedno i istetovirali.
Katarina je ispričala da prvi put kada je Darko nju provozao motorom da je išao 24km/h i od tada ih taj broj prati, pa im je i broj stana pod tim brojem, a imaju i zajedničku tetovažu sa tim brojem.
Ata images

“To veče, kada smo sedeli sa mojom sestrom, par puta se nagnuo ka meni, osmehnuo mi se, i to je bilo to. Darko je vozio motor i prvi put kada me je provozao – vozio je 24km/h. Od tada taj broj nas sve vreme prati. Stan nam je broj 24, na Instagramu sam “katarinalazic24”, oboje imamo istetoviran taj broj… “– otkrila je Katarina Lazić.
AUTOR: SVET
FOTO: ATA images




Opširnije
Izvor: svet-scandal.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

Najpoznatija mlada pevačica slikama davno otkrila da će biti najtraženija: Da li znate ko je ova preslatka beba (foto)

Izvor: Piplmetar.rs, 11.Okt.2023

Aleksandra Prijović kao devojčica oduševila javnost. Najtraženija pevačica nedavno je napunila tri Arene a u turneji se ne zaustavlja. Sa tek napunjenih 27 godina iza sebe ima opus za kojim žude mnoge njene koleginice, srećnu porodicu, sina kog obožava. Njen život je idealan, zar ne? Aleksandra...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.