Tajms of Izrael: Blinken odlaže put u Tel Aviv do sledeće nedelje

Izvor: B92, 03.Jan.2024, 00:56

Tajms of Izrael: Blinken odlaže put u Tel Aviv do sledeće nedelje

Američki državni sekretar Antoni Blinken odložio je svoj put u Izrael za sledeću nedelju, saopštio je za Tajms of Izrael zvaničnik upoznat sa ovim pitanjem.

Blinken je trebalo da doputuje u Izrael do kraja nedelje, ali je sada njegov dolazak odložen za početak sledeće nedelje, rekao je neimenovani zvaničnik.

Odlaganje Blinkenove posete nema nikakve veze sa današnjim napadom dronom na Bejrut , kada je ubijeno najmanje šest osoba, među kojima je i visoki >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << zvaničnik Hamasa Saleh el Aruri , a za koji palestinski militanti, Liban i Iran optužuju izraelsku vojsku, navodi Tajms of Izrael.

Prema pisanju američkih medija državni sekretar SAD trebalo bi tokom boravka u regionu Bliskog istoka da poseti Izrael, Zapadnu obalu, Jordan, Katar, Saudijsku Arabiju i Ujedinjene Arapske Emirate.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.