Tajm magazin proglasio Ilona Maska za ličnost godine

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Dec.2021, 15:31

Tajm magazin proglasio Ilona Maska za ličnost godine

Milijarder, biznismen i inovator Ilon Mask proglašen je za ličnost godine na tradicionalnom godišnjem izboru prestižnog magazina Tajm.

U obrazloženju se navodi da je Mask ostavio veliki trag na našoj planeti Zemlji, a moguće je i da će isto učiniti i na Marsu, prenosi portal Tajm magazina.

Mask je najpoznatiji kao osnivač nekoliko kompanija, između ostalih, Tesle i SpejsEksa.

Mask se 2021. godine pojavio ne samo kao najbogatiji pojedinac na svetu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << već i kao, kako neki smatraju, najbolji primer masovnih promena u društvu, navodi se u tekstu Tajma.

Godišnja nagrada Tajma za ličnost godine dodeljuje se od 1927. godine, a prošle godine su prestižno priznanje podelili predsednik SAD Džo Bajden i potpredsednica Kamala Haris.

Nagrada magazina Tajm dobija se na osnovu procene uticaja koji je određena osoba imala na svetske događaje tokom protekle godine.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

„Tajm“ izabrao Ilona Maska za ličnost godine

Izvor: N1 televizija, 13.Dec.2021

Direktor "Tesle" Ilon Mask je ličnost godine u izboru američkog magazina "Tajm".

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.