Tadićev SDS odlučio, bojkotuju sednice Skupštine

Izvor: B92, 30.Jan.2019, 08:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tadićev SDS odlučio, bojkotuju sednice Skupštine

Beograd -- Predsedništvo Socijaldemokratske stranke odlučilo da bojkotuje sednice Skupštine Srbije kojima je, kako je ocenjeno, jedina uloga stvaranje privida demokratije.

"O nivoima i formama bojkota parlamenta nastavljamo razgovore sa drugim opozicionim strankama, jer samo jedinstvnim nastupom možemo postiči efekat", napisao je predsednik SDS Boris Tadić na društvenoj mreži Tviter.

SDS je u ponedeljak 28. januara bila me]u onim opozicionim strankama koje su >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << bojkotovale posebnu sednicu parlamenta na kojoj je govorio predsednik Slovenije Borut Pahor jer, kako je Tadić tako]e na Tviteru tada naveo, žele da ukažu medjunarodnoj javnosti na "katastrofalno stanje demokratije i kriminalizaciju Srbije".

Tadić je naveo i da je "režim" predsednika Srbije Aleksandra Vučića "razorio i obesmislio ideju parlametarizma i demokratoje u Srbiji i da je ovo trenutak kada svi slobodumni ljudi, političke organizacije, udruženja, moraju ustati u odbranu slobode i demokratije".

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Tadić: Predsedništvo SDS odlučilo da bojkotuje parlament

Izvor: Beta, 30.Jan.2019

Predsedništvo Socijaldemokratske stranke (SDS) odlučilo je da bojkotuje sednice Skupštine Srbije kojima je, kako je ocenjeno, jedina uloga stvaranje privida demokratije, objavio je predsednik SDS Boris Tadić."O nivoima i formama bojkota parlamenta nastavljamo razgovore sa drugim opozicionim strankama,...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.