Tadić u Dečanima za božićne praznike

Izvor: Vesti-online.com, 05.Jan.2010, 18:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tadić u Dečanima za božićne praznike

Predsednik Srbije Boris Tadić boraviće tokom božićnih praznika na Kosovu i Metohiji, gde će provesti Badnje veče i Božić sa monasima i vernicima u manastiru Visoki Dečani - potvrđeno je Srni u kabinetu predsednika Srbije.

Tadićev kabinet je o boravku predsednika Srbije na Kosovu i Metohiji, po već ustaljenoj proceduri, obavestio ličnog izaslanika visokog predstavnika EU za spoljnu politiku i bezbednost.

Kosovska Vlada dozvolila je predsedniku Srbije Borisu >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Tadiću da poseti Kosovo i Metohiju, ali pod uslovom da dolazak ne zloupotebi za političke govore, rekao je zamenik kosovskog premijera Ram Manaj.

On je naveo za Radio "Slobodna Evropa" da je Vlada Kosova razmotrila zahtev predsednika Srbije da poseti Kosovo, koji joj je prosledila Međunarodna civilna kancelarija i odlučila je da dozvoli posetu.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.