Izvor: Nezavisne Novine, 29.Feb.2012, 17:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tadić protiv osnivanja vrhovnog suda BiH

SARAJEVO - Zamjenik predsjedavajućeg Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH Ognjen Tadić ponovio je danas u Sarajevu da je, kada je riječ o reformi pravosuđa u BiH, početni stav predstavnika Republike Srpske /RS/ u zajedničkim institucijama BiH inicijativa poslanika SDS-a i SNSD-a da budu ukinuti Sud i Tužilaštvo BiH.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Tadić, Čović i Tihić različito o referendumu 1992. godine

Izvor: Nezavisne Novine, 29.Feb.2012

SARAJEVO - Zamjenik predsjedavajućeg Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH Ognjen Tadić rekao je danas u Sarajevu da u BiH ne bi došlo do rata da je 1992. godine postojala ravnopravnost naroda, neki oblik entitetskog glasanja, ili način da jedan narod ne može biti preglasan.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.