Tadić na mostu kod Beške

Izvor: RTS, 10.Dec.2009, 17:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tadić na mostu kod Beške

Predsednik Srbije Boris Tadić nenajavljeno obišao radove na mostu kod Beške. Od sada obilazim infrastrukturne radove po Srbiji, a ne najavljujem, rekao Tadić.

Izvođače radova na mostu kod Beške, na auto-putu Beograd-Subotica, danas je nenajavljeno posetio predsednik Srbije Boris Tadić.

Predsednika Srbije je, o tome kako teku radovi, upoznao zamenik direktora projekta Slobodan Mitrović, koji se iznenadio kad je video šefa države.

"Od sada obilazim >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << infrastrukturne radove po Srbiji, a ne najavljujem", rekao je Tadić.

Predsednik Srbije rekao je da je zadovoljan obimom i napretkom radova, ali ne i činjenicom da je na radovima angažovano jako malo radne snage.

Tadić koji je i predsednik Nacionalnog saveta za infrastrukturu, sa radnicima je proveo u razgovoru oko pola sata. 

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.