Tadić: Zabavlja me brzina kojom u DS isti glumci menjaju različite uloge!

Izvor: Press, 31.Maj.2014, 09:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tadić: Zabavlja me brzina kojom u DS isti glumci menjaju različite uloge!

Tadić u izjavu za "Danas" kaže da mu, s obzirom na "manir naglih zaokreta u stavovima današnje DS, objašnjivih jedino usmerenošću ka ličnim političkim i finansijskim interesima njenih čelnika", ni ova saradnja fondacije na čijem čelu je Ružica Ðinđić nije čudna.

"Od moga stava o ovoj saradnji važnije je koji je stav DS, čiji je Ružica Ðinđić izabrani član Predsednistva, kao i kandidata za predsednika te stranke Bojana Pajtića i Dragana Ðilasa", kaže Tadić.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Press << />
"Nakon gubitka izbora prvo su bili za tesnu saradnju sa Vučićem, a onda, nakon što je Ðilas smenjen s mesta gradonačelnika, Vučić je za njih postao diktator. Ako članica Predsedništva DS Ružica Ðinđić danas naziva Aleksandra Vučića naslednikom Zorana Ðinđića i ostvaruje saradnju s njim, to pokazuje da DS nije jedinstvena čak ni u zaokretima u mišljenju", smatra Tadić.

Tadić je rekao i da ga zabavlja posmatranje "ove predstave, specifične po brzini kojom isti glumci menjaju različite uloge, i to najčešće sasvim suprotne".

"Fascinantna je njihova veština besprekornog igranja različitih uloga, samo, nažalost, građani od izmeštanja političkih predstava van pozorišta mogu imati samo štetu", zaključio je Boris Tadić.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.