Tačno je, špekuliše se da će do konačnog i formalnog ujedinjenja DS doći 3. februara

Izvor: B92, 13.Jan.2020, 09:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Tačno je, špekuliše se da će do konačnog i formalnog ujedinjenja DS doći 3. februara"

Beograd -- Predsednik DS Zoran Lurovac izjavio da se intenzivno radi na konačnom i formalnom ujedinjenju tri stranke u DS, najavljujući da se to može očekivati u februaru.

Lutovac je list "Danas" rekao da je važno "da to bude urađeno valjano i u najboljem interesu stranke, njenih članova i simpatizera".

"Tačno je, špekuliše se da će do konačnog i formalnog ujedinjenja DS doći 3. februara", dodao je on.

Lutovac je govoreći o ujedinjenju DS, Socijaldemokratske >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << stranke i Zajedno za Srbiju, rekao da je to veliki datum ne samo za DS, nego i za celo društvo i demokratiju u Srbiji.

"DS nije samo jedna od stranaka na političkoj sceni Srbije, nego pokretač i kreator svih važnih promena na bolje u našem društvu", rekao je Lutovac.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Uskoro ujedinjenje tri stranke u DS

Izvor: Danas, 13.Jan.2020

Predsednik Demokratske stranke (DS) Zoran Lurovac izjavio je da se intenzivno radi na konačnom i formalnom ujedinjenju tri stranke u DS, najavljujući da se to može očekivati početkom februara.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.