Tači traži jedinstvo u cilju pripajanja Preševske doline

Izvor: N1 televizija, 14.Avg.2018, 08:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tači traži jedinstvo u cilju pripajanja Preševske doline

Predsednik Kosova, Hašim Tači, putem Fejsbuka zahvalio je svim liderima i građanima Preševske doline koji podržavaju ostvarivanje ciljeva za ujedinjenje Preševa, Bujanovca i Medveđe sa Kosovom, a u okviru korekcije granica između Kosova i Srbije.

On je pozvao političke lidere na Kosovu da se ujedine oko ovog zajedničkog cilja, prenosi Kossev.

"Još jednom zahvaljujem liderima i građanima Preševske doline koji podržavaju ostvarivanje naših >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << zajedničkih ciljeva za ujedinjenje Preševa, Bujanovca i Medveđe sa Kosovom, u okviru korekcije granica između Kosova i Srbije. Ovo pravo treba da nas ujedini bez obzira na stranačka i ideološka opredeljenja, bez obzira na institucionalnu poziciju, uključujući civilni sektor ili opoziciju", naveo je.

Bećiri: Tačijevo licemerje i deo manipulacije

Poslanik i generalni sekretar LDK-a, Ismet Bećiri, komentarisao je Tačijeve izjave o korekciji granica sa Srbijom, rekavši da je to manipulacija osećanjima Albanaca iz Doline.

"Oni zaslužuju podršku, da se radi više za diskriminisane albanske građane, ono što im ne treba je manipulacija osećanjima, emocijama i njihovim pravima", kazao je.

"Licemerje je njegov zahtev ‘da svi da budemo zajedno’, što je postalo deo manipulacije i prevare, kršenje suvereniteta i ustavnog poretka naše zemlje".

Na sreću, kako je rekao, ovo "ujedinjenje" se verovatno neće dogoditi, "što je za dobrobit zemlje“.


Pogledaj vesti o: Hašim Tači,   Facebook,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tači traži jedinstvo u cilju pripajanja Preševske doline

Izvor: Vesti-online.com, 14.Avg.2018

Predsednik Kosova, Hašim Tači, putem Fejsbuka zahvalio je svim liderima i građanima Preševske doline koji podržavaju ostvarivanje ciljeva za ujedinjenje Preševa, Bujanovca i Medveđe sa Kosovom, a u okviru korekcije granica između Kosova i Srbije...On je pozvao političke lidere na Kosovu da se...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.