Tablet računari najboljim osnovcima Palilule

Izvor: NoviMagazin.rs, 04.Jul.2015, 21:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tablet računari najboljim osnovcima Palilule

Vukovcima, najboljim osnovcima beogradske opštine Palilula, danas su uručeni tablet računari, kojima ih je opština nagradila da postignute rezultate u dosadašnjem školovanju.

Ðaci generacije nagrađeni su još i desetodnevnim letovanjem na Krfu, u okviru projekta "Stopama naših predaka" koji opština realizuje u saradnji sa časopisom za decu "Svetosavsko zvonce".

Predsednik te gradske opštine Stojan Nikolić na svečanosti je poručio najuspešnijim školarcima >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << da veruje u njihov uspeh i u budućem školovanju.

"Ovim malim gestom želimo da vam damo do znanja da ima neko ko ceni vaš trud i znanje i želim da vas zamolim da ne odustanete od takvog odnosa prema obrazovanju, jer verujte na kraju se samo znanje broji", poručio je Nikolić.

Član Veća opštine zadužen za obrazovanje Igor Jojkić istakao je da je opština ponosna i počastvovana što ima 167 vukovaca u 17 osnovnih škola i poželeo im sreću u daljem školovanju.

Svečanosti su prisustvovali zamenik predsednika opstine Ljubiša Ðurović i predsednik Skupštine Aca Jevtić, a na skupu je prikazan i kratki film o uticaju savremene tehnologije na obrazovanje i druge sfere društva i o tome kako će svet izgledati 2028. godine kada će sadašnji palilulski osnovci završiti školovanje početi da grade svoj svet.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.