TVRDI DA NE POZNAJE NAPADAČA: Evo šta čeka ranjenog policajca na Autokomandi nakon izlaska iz bolnice

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Avg.2023, 18:10

TVRDI DA NE POZNAJE NAPADAČA: Evo šta čeka ranjenog policajca na Autokomandi nakon izlaska iz bolnice

Kamere su snimile napadača koji je u restoran ušao sa fantomkom na glavi.

Policajac (28) iz Beograda koji je ranjen u nedelju u pucnjavi na Autokomandi, nakon izlaska iz bolnice biće uhapšen i saslušan zbog nedozvoljene proizvodnje, držanja, nošenja i promet oružja i eksplozivnih materija.

Policija je nakon pucnjave kod mladićevih poznanika našla njegov pištolj koji je imao u trenutku napada.

Suspendovani policajac upucan je sa tri >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << hica, a policija i dalje traga za napadačem.

U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu juče su saslušane dve osobe zbog sumnje da su 30. jula pomogli oštećenom, koji je prethodno ranjen u pucnjavi u restoranu na Autokomandi, da sakrije pištolj koji je neovlašćeno nosio.

- Taksista je povređenog prevezao u Urgentni centar, a potom je iz automobila izneto oružje. Oni su priznali da su nosili pištolj i da su to uradili kao neku vrstu pomoći ranjenom policajcu. Osumnjičeni je pištolj bacio u žbunje u Velikom Mokrom Lugu- kaže sagovornik.

Tužilaštvo je nakon saslušanja predložilo sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu da osumnjičenima odredi meru zabrane napuštanja stana što je i učinjeno.

Policajac je tvrdio da "ne poznaje napadača".

Policija je raspisala potragu za krupnijim muškarcem, visokim oko 180 centimerata i starim 28 godina.

Istragu vodi Više javno tužilaštvo u Beogradu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Suspendovani policajac koji je upucan u Beogradu biće priveden nakon izlaska iz bolnice

Izvor: Radio 021, 02.Avg.2023

Suspendovani policajac B. T. (28) iz Beograda, koji je ranjen u nedelju u restoranu "Staro Užice", nakon izlaska iz bolnice biće uhapšen i saslušan.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.