TV Pink: Blokirani računi, radnici bez plata, dug 150 miliona eura

Izvor: Vesti-online.com, 19.Nov.2011, 13:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TV Pink: Blokirani računi, radnici bez plata, dug 150 miliona eura

Kako prenosi slovenački portal zurnal24.si uposlenici slovenačkog Pinka već tri meseca nisu primili plate. Suvlasnik Pink Slovenija Sebastjan Vežnaver izjavio je da će zaposleni u slovenačkom Pinku dobiti plate danas ili u ponedeljak.

Vežnaver je za ovaj slovenački portal potvrdio da 40 uposlenika Pink Si nisu primili platu od septembra ove godine.

"Istina je da zaosleni nisu primili plate u poslednja tri meseca. One će im biti isplaćene danas ili u ponedjeljak. >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Jedan od poslovnih partnera iskoristio je trenutak kada se situacija na televiziji popravljala i kada su stvari počele da se poboljšavaju, i uzeo sredstva koja su bila namenjena za plate. Nažalost to se dogodilo u pogrešno vreme", izjavio je Vežnaver.

Pink je bez novca i u Srbiji i našoj zemlji. Prema saznanjima zurnal24.si računi Pink International Company d.o.o. u Srbiji i BiH su blokirani. U Srbiji račun TV Pink je blokiran više od mesec dana, a ukupni dug kompanije navodno iznosi oko 150 miliona eura.

Vežnaver je također potvrdio da je suvlasnik TV Pink Si u iznosu od 50%. Međutim, shodno podacima Agencije Republike Slovenije za javnopravne evidencije i slične usluge - AJPES, stopostotni vlasnik TV Pink Si je Željko Mitrović.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.