TUŽNIJE OD OVOGA NE MOŽE! Srbija u suzama - roditelji desete žrtve iz Ribnikara se POTRESNIM rečima oprostili od svoje mezimice

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Maj.2023, 20:39

TUŽNIJE OD OVOGA NE MOŽE! Srbija u suzama - roditelji desete žrtve iz "Ribnikara" se POTRESNIM rečima oprostili od svoje mezimice

Njena porodica se od nje oprostila danas u potresnoj čitulji, koju prenosimo u celosti.

Deseta žrtva maloletnog ubice sa Vračara Sahrana desete žrtve sahranjena je danas u 17 sati na groblju Lešće u Beogradu.

- Ginče, jedinstveni i neponovljivi cvete naš, imali smo ogromnu privilegiju da živimo sa tobom, za tebe i zbog tebe. Kako nadomestiti ogromnu prazninu izazvanu tvojim odlaskom u lepše, pravednije, uređenije i bezbednije mesto za život.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Tvoja misija na ovom svetu u kome je nezamislivo živeti bez tebe, bila je ispunjena besprekorno. Sa zadivljujućom lakoćom si umela da izazoveš osmeh na licu svakog od nas, da ostvariš čarobna dela svojim rukicama, da rešavaš zadatke kao od šale, da plešeš kao leptir, da se odlučno boriš za pravdu svuda i uvek, da svojim primerom budeš uzor svima nama, da ispuniš sva obećanja pa i da častiš keksiće kada dobiješ četvorku jer je bilo monotono videti samo petice u školi.

Ispunjeni tvojom ljubavlju i energijom, klanjamo ti se i molimo za oproštaj što te nismo sačuvali u ovom svetu, već smo dopustili da svoju misiju nastaviš tamo gore. Ljubavi, moli boga za nas da nam oprosti, a mi znajući da nas gledaš zajedno sa anđelima, potrudićemo se da postanemo bolji ljudi.

Neiscrpni izvore naše radosti, vole te više od neba i čekaju naš ponovni susret - napisali su oni, a u potpisu stoje imena njenih roditelja i najbližih rođaka.

Devojčica je bila najteže ranjena u masakru u OŠ "Vladislav Ribnikar" u Beogradu. Nesrećno dete se nakon pucnjave u školi 12 dana borilo za život, ali teške povrede od metka u glavi nije uspela da pobedi. Njeno srce prestalo je da kuca 15. maja i tako je ona postala deseta žrtva dečaka koji je 3. maja nasumičnom pucnjavom u školi usmrtio još osam učenika i radnika obezbeđenja, a nastavnicu istorije i drugih četvoro učenika ranio.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.