TUŽNA SUDBINA BEBE MILICE! Grčevito se borila da preživi! Otac je BACIO NA POD, a majka mu SVE OPROSTILA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Nov.2018, 08:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TUŽNA SUDBINA BEBE MILICE! Grčevito se borila da preživi! Otac je BACIO NA POD, a majka mu SVE OPROSTILA!

Milomir Stanković (24), otac koji je u februaru prošle godine bacio svoju petnaestodnevnu bebu Milicu na pod, proveo je samo tri meseca u pritvoru

, nakon čega je pušten da se brani sa slobode. U međuvremenu supruga mu se vratila, a mala Milica, koja je nedavno sa 19 meseci preminula u Dečjoj bolnici u Tiršovoj, oduzeta je od roditelja i predata u nadležnost Centra za socijalni rad.

Brutalni zločin dogodio se sredinom februara 2017. u selu Pambukovica kod Uba >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nakon što se otac posvađao sa taštom i bes iskalio na ćerkici, koja je tada imala samo 15 dana. Stanković je nakon zločina uhapšen i osumnjičen je za nasilje u porodici. Od februara do maja 2017. godine bio je u pritvoru, tokom kojeg je njegov predmet od Osnovnog tužilaštva u Ubu preuzelo valjevsko tužilaštvo i prekvalifikovalo optužnicu u pokušaj teškog ubistva. Stanković je u maju pušten da se brani sa slobode.

Dok su se lekari i mala Milica borili za njen oporavak od preloma lobanje, nagnječenja mozga, unutrašnjeg krvarenja i povrede oka koje je zadobila zbog njenog oca, njena majka Slavica Vasić (24) kao da je zaboravila šta je njen muž učinio njihovoj ćerki, i vratila se nasilniku samo mesec dana nakon stravičnog događaja.

Još u martu prošle godine Slavičin otac Živan ispričao je da se, nakon što je na saslušanju u tužilaštvu izjavila da Milomira neće krivično goniti, Slavica iz svog porodičnog doma u Pambukovici kod Uba preselila u Beograd, kod roditelja nasilnika, gde je živela sa mužem.

- Jako sam ljut. Izdala nas je sve. Ne interesuju me više ni Slavica ni unuka. Otišla je kod Milomirovih u Kotež i prešla preko svega što je Milomir uradio. To je uradila posle Milomirovog pokušaja da ubije sopstveno dete - ogorčen je Živan.

Bebicu je 14. februara, 15 dana od njenog rođenja, Milomir umalo ubio tresnuvši je o pločice u porodičnoj kući svoje supruge. Mala Milica se posle stravičnih povreda polako oporavljala u bolnici u Beogradu, nakon čega su je zaposleni u Centru za socijalni rad oduzeli od roditelja i smestili je u Dom za nezbrinutu decu. Nažalost, devojčici je godinu i po dana posle tragedije pozlilo i lekari nisu uspeli da je spasu.

Svemu je prethodila svađa Milomira i tašte Zorice, kada su njegovi roditelji Kala i Dragana došli na babine u porodični dom Vasića. Kako su Vasići ispričali, njihovoj priji Dragani smetalo je što "smederevac" dimi i ponavljala je da beba ne može da živi tu. Milomir je na to rekao da je kraj njegovog i Slavičinog braka i da želi da uzme Milicu. Tašta i žena su pokušale da ga zaustave, ali je on pobesneo i tašti udario šamar. Otac je uspeo da izvede Milomira iz kuće, ali se on vratio i iz naručja Zoričine tetke uzeo bebu i tresnuo je o pod.

Nakon hapšenja Milomir je negirao da je svoje dete bacio, već je policiji rekao da ga je ispustio. On nije sporio da se sukobio sa majkom svoje supruge, ali je negirao da je hteo da naudi tek rođenoj ćerkici.

- Slavica se onesvestila, a ja sam uzela bebu u ruke i počela da je dozivam: "Milice, sine!". Beba je jedva davala znake života. Bila joj je otekla glava, jedno oko joj je ispalo. Njegovi roditelji odvezli su nas do lekara, a Milomir je pobegao kod tetke. Molili su me da kažem da je beba pala iz kolica, ali ih nisam slušala. Odmah sam rekla doktoru kod kog smo bili dan ranije na redovnom pregledu šta se desilo sa bebom, i on je pozvao policiju - ispričala je nasilnikova tašta Zorica nakon zločina.

Pratite nas na našem instagramu SrbijaDanas.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

SKANDAL! BEBI SLOMIO LOBANJU, A SUD GA ČASTIO SLOBODOM! Bacio tek rođeno dete na pod, žena mu oprostila! POSLE GODINU DANA DEVOJČICA PREMINULA

Izvor: Kurir, 02.Nov.2018

Milomir Stanković (24) pušten je iz pritvora samo dva meseca nakon što je teško povredio svoju tek rođenu ćerku Milicu, koja je nakon godinu i po dana izgubila bitku za život.  

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.