TUŽILAŠTVO ĆE ISPITATI SMRT DEČAKA IZ NIŠA: Čekaju se izveštaji policije i inspekcije

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jan.2019, 20:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TUŽILAŠTVO ĆE ISPITATI SMRT DEČAKA IZ NIŠA: Čekaju se izveštaji policije i inspekcije

Prvo osnovno tužilaštvo u Beogradu poslalo zahtev policiji da prikupi potrebne informacije povodom smrti dečaka iz Niša, koji je jutros preminuo na Univerzitetskoj dečjoj klinici u Beogradu, a nakon što je dovezen iz privatne Opšte bolnice "Atlas" gde je operisan 8. januara

U tom Tužilaštvu rečeno je da se u ovom slučaju vrše provere u pravcu utvrđivanja eventualne krivične odgovornoati za krivično delo - teško delo protiv zdravlja ljudi, u vezi sa krivičnim delom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nesavesno pružanje lekarske pomoći.

Tužilaštvo će takođe poslati zahtev i Ministarstvu zdravlja da mu dostavi izveštaj o inspekcijsloj kontroli privatne klinike, koju je danas najavilo da će obaviti.

Nakon svega, ukoliko bude potrebno, Tužilaštvo će dobiti naredbu za veštačenje.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.