TUŽILAC: SERIJA A IMA PROBLEM S NAMEŠTANJEM

Izvor: Kurir, 08.Jun.2011, 03:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TUŽILAC: SERIJA A IMA PROBLEM S NAMEŠTANJEM

KREMONA - Tužilac u Kremoni Roberto Di Martino, koji vodi istragu o najnovijoj aferi nameštanja rezultata italijanskih fudbalskih utakmica, izjavio je da se Serija A nalazi u velikim problemima.

Di Martino je rekao da je čitava obimna istraga italijanskih organa reda od prošle sedmica fokusirana na 18 utakmica italijanske prve i druge lige

- Imam osećaj da postoje veliki problemi u elitnom rangu takmičenja u našoj zemlji. Taj moj osećaj nije, međutim, dokaz da je bilo >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << nameštanja rezultata mečeva- poručio je Di Martino.

On smatra da rezultate utakmica nisu nameštali igrači, već čelnici klubova.

Italijanska policija uhapsila je prošle sedmica 16 osumnjičenih osoba, među kojima je najpoznatiji nekadašnji reprezentativac Italije i prvotimac rimskog Lacija Đuzepe Sinjori, kome je određen kućni pritvor.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Sinjori negirao optužbe

Izvor: Sportski Žurnal, 08.Jun.2011

Nekadašnji fudbalski reprezentativac Italije i kapiten rimskog Lacija Đuzepe Sinjori negirao je na saslušanju pred sudom u Kremoni optužbe za nameštanje rezultata utakmica.. – Nisam radio ništa što je kažnjivo zakonom. Moji najveći kladioničarski dobici iznosili su oko 300 do 400 evra –...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.