TUŽILA RODITELJE ŠTO SU JE NAPRAVILI BEZ NJENOG DOPUŠTENJA: Imam i ja decu, ali je to drugačije jer imam etički pristup!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Maj.2023, 19:13

TUŽILA RODITELJE ŠTO SU JE "NAPRAVILI" BEZ NJENOG DOPUŠTENJA: "Imam i ja decu, ali je to drugačije jer imam etički pristup!"

Kas Tiaz iz Amerike odlučila je da tuži sopstvene roditelje jer su je napravili bez njene dozvole - barem je tako objasnila u video na svom TikTok profilu.

Ipak, kako su je mnogi napali na ovoj mreži zbog toga, posebno nakon što su videli da i sama ima decu, Kas je nakon video snimka gde je objasnila da će tužiti svoje roditelje, snimila još jedan video gde je objasnila svoje gledište o ovom pitanju.

- U svom poslednjem videu spomenula sam da sam išla da kupim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << odeću za svoju decu i mnogi su ostali šokirani kada su čuli da imam decu, s obzirom da sam tužila roditelje jer su me stvorili bez mog dopuštenja - započela je svoju priču.

Sedeći u svom autu i snimajući video, dalje je objasnila da su njeni roditelji "doprineli njenom začeću" i da je zato odlučila da pokrene pravni postupak protiv njih. "Nisam pristala da budem ovde", našalila se ona sa svojim pratiocima.

Kas je objasnila da kao mala nije bila svesna da će morati da odraste u zrelu osobu i da će morati da nađe posao kako bi se izdržavala. Takođe, požalila se da njeni roditelji nisu pokušali da je kontaktiraju pre nego što se rodila kako bi saznali da li zaista želi da se rodi ili ne.

"I zato sam ih tužila", rekla je s ozbiljnim izrazom lica, nakon čega je pozvala trudnice da angažuju vidovnjaka kako bi kontaktirao njihovo nerođeno dete i pitali ga za dozvolu. 

Onda je dodala:

"Znam da sam pre rekla da je neetično imati decu ali je drugačije kad ih usvojiš, jer nisam ja kriva što su ovde. Ja ih imam na etički nalin", objasnila je ona dodavši da pokušava da bude dobra osoba i da preuzima odgovornost koju majke moraju da imaju.

Ljudi su pohrlili u komentare nakon što su bili zbunjeni da li je njen video šala ili ne.

"Šališ se. Reci da se šališ", "Nadam se da ovo nije stvarno?", "Ma ovo ne može biti stvarno", "Kako je uspela da ih tuži a onda isto uradi svojoj deci", bili su samo neki od komentara.

Jedna osoba je, nakon što je  pročitala njen opis na TikToku u kom stoji da je reč o "satiri", napisala:

"Ovo je komedija, ali u današnje vreme je sve moguće, na trenutak sam poverovala sve što si rekla", napisala je jedna devojka.

Na kraju se ipak ispostavilo da je njen video ipak bio šala.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.