TURISTKINJA ZADOBILA TEŠKE POVREDE GLAVE: Devojčica (8) životno ugrožena i prebačena u Podgoricu

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Avg.2019, 21:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TURISTKINJA ZADOBILA TEŠKE POVREDE GLAVE: Devojčica (8) životno ugrožena i prebačena u Podgoricu

Prilikom šetnje kod Crnog jezera ona se spotakla i pala niz strminu zadobivši tom prilikom povrede i krvarenje u predelu glave.

Maloljetna turistkinja, nemačka državljanka R.W. (8) oko 16.30 časova zadobila je povrede glave kod Crnog jezera i životno je ugrožena.

Devojčica je sa roditeljima bila u šetnji a nezgoda se dogodila van pešačke staze, u blizini mesta gde se spajaju veliko i malo jezero.

Prilikom šetnje devojčica se spotakla i pala niz >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << strminu zadobivši tom prilikom povrede i krvarenje u predelu glave.

Povređena je iz pljevaljske bolnice transportovana helikopterom u Klinički centar u Podgorici.

- Zadobila je višestruki prelom lobanje utisnutim u moždano tkivo sa krvarenjem i nagnječenjem mozga na više mjesta. U komatoznom stanju prevezena je u pratnji lekara u KCCG -  kazao je dežurni lekar Opšte bolnice u Pljevljima, Radenko Džarić.

STARI NAZIVI SRPSKIH GRADOVA: Jeste li nekada bili u Paležu ili Gurgusovcu? Verovatno jeste, a da to i ne znate (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Devojčica pala niz strminu kod Crnog jezera, prebačena u Podgoricu

Izvor: RTS, 06.Avg.2019

Prilikom šetnje kod Crnog jezera, turistkinja iz Nemačke se spotakla, pala niz strminu zadobivši tom prilikom povrede i krvarenje u predelu glave. . Osmogodišnja turistkinja je zadobila povrede glave kod Crnog jezera i...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.