TUNEL SMRTI ODNEO JOŠ JEDAN LJUDSKI ŽIVOT - Kombi se zakucao u zaustavljeno terento vozilo

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Maj.2023, 13:54

TUNEL SMRTI ODNEO JOŠ JEDAN LJUDSKI ŽIVOT - Kombi se zakucao u zaustavljeno terento vozilo

Isto mesto kao i 2006. godine, ponovo kamion i ponovo stravična nezgoda u kojoj je izgubljen jedan život.

U tunelu Ledenik na auto-putu A1 u Hrvatskoj došlo je do teške saobraćajne nezgode u kojoj je smrtno stradala jedna osoba.

Do nezgode je došlo oko 11:10, a prema prvim informacijama, u njoj su učestovala dva vozila.

Saobraćaj na auto-putu je obustavljen od čvora Maslenica do Svetog Roka u smeru severa, te se saobraćaj odvija obilaznim pravcima. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Slijedi očevid na mjestu nesreće.

U istom se tunelu 2006. godine dogodila teška nezgoda u kojoj su poginule četiri osobe, a još ih je sedam bilo povređeno. Za nezgodu je bio kriv vozač kamiona koji je u tunelu naletio na kolonu automobila, a pri udaru su neka vozila bila smrskana između dva šlepera.

Kamion se u kolonu vozila zabio brzinom od najmanje 100 kilometara na sat, a očevicu su tada rekli da je hitnoj pomoći trebalo čak 50 minuta da dođe na mesto događaja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.