TUKAO ŽENU STOLICOM, UPERIO NOŽ U NJU Podignut optužni predlog protiv nasilnika iz Zemuna - Evo koja kazna mu PRETI

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Nov.2023, 17:37

TUKAO ŽENU STOLICOM, UPERIO NOŽ U NJU Podignut optužni predlog protiv nasilnika iz Zemuna - Evo koja kazna mu PRETI

Žena je zadobila višestruke povrede.

Protiv muškarca (33) iz Zemuna, koji je uhapšen zbog sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici, podignut je optužni predlog od strane Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu.

On je 9. oktobra primenom nasilja, udario vanbračnu suprugu stolicom i napao je nožem, te je pretnjom da će napasti na život i telo i drskim ponašanjem ugrozio spokojstvo i telesni integritet vanbračne supruge. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Ona je tom prilikom zadobila lake telesne povrede u vidu nagnječenja mekih tkiva lica i desne podlaktice sa oguljotinom kože, nagnječenje mekih tkiva desne šake sa krvnim podlivom, nagnječene mekih tkiva leve nadlaktice sa krvnim podlivom na spoljašnjoj strani, nagnječene mekih tkiva desne nadlaktice sa krvnim podlivom na unutrašnjoj strani.

Tužilaštvo je optužnim predlogom predložilo sudu da muškarca oglasi krivim i da ga osudi na kaznu zatvora od dve godine i sedam meseci.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.