Izvor: Blic, 25.Jul.2017, 12:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"TUKAO ME JE I SILOVAO, BIO SAM SAMO DEČAK" Potresna ispovest Majka Tajsona

Jedan od najpoznatijih boksera na svetu u detinjstvu je doživeo stravično iskustvo o kojem je tek sada progovorio u javnosti.

-  Bio sam dečak. On je bio stariji čovjek. Tukao me i seksualno zlostavljao. Nikad ga nakon toga nisam video. Naučio sam da sve to što mi se dogodilo ne umanjuje mene kao muškarca - ispričao je Tajson koji je priznao da nikada o ovome nije pričao.

On kaže da ovaj događaj nikada nije imao uticaj na njegov život.

- Sve sam >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << prebrodio tokom svojih bokserskih dana. Mogao sam u sebi da nosim taj bes, u to nemam sumnje. Niko me više nikada neće taknuti - ispričao je Tajson.

Majk Tajson je istinski imao teško detinjstvo - otac ga je napustio dok je bio u osnovnoj školi, a sa 16 godina ostao je bez majke, ubrzo i bez sestre.

Kada je imao 13 godina bio je uhapšen 38 puta zbog sitnig kriminala. Odabrao je da se bavi boksom koji mu je u početku služio da dominira u uličnim tučama, a onda se ozbiljno posvetio bokserskoj karijeri.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Potresna ispovest Majka Tajsona: Zlostavljan sam kao dete (video)

Izvor: Story, 25.Jul.2017

Jedan od najpoznatijih boksera na svetu Majk Tajson šokirao je javnost svojom emotivnom ispovešću ESPN-u, o kojoj do sada nikada nije pričao. Legenda boksa priznala je da je u detinjstvu bio brutalno zlostavljan. – Bio sam dečak. On je bio stariji čovek. Tukao me i seksualno zlostavljao. Nikad...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.