TUKAO GA ZBOG MISTERIOZNOG SNIMKA Na kom je uhvacen u cudnoj pozi u Sibeniku

Izvor: medio.rs, 09.Jun.2015, 19:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TUKAO GA ZBOG MISTERIOZNOG SNIMKA Na kom je uhvacen u cudnoj pozi u Sibeniku

Momak koji je zbog toga pretio drugom muškarcu sada je u pritvoru

Muškarac iz Šibenika je u subotu napao 24-godišnjaka i ozbiljno mu pretio, saznaju mediji u Policijskoj upravi Šibensko-kninskom okrugu, a to dokazuje misteriozni snimak.

Taj muškarac je bio uveren da ga je 24-godišnjak tajno snimao i da poseduje video-snimak na kojem je on u kompromitujućem položaju, pa je u subotu uveče došao u njegov stan gde ga je prvo verbalno, a onda i fizički napao >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << i ozbiljno mu pretio.

Tokom kriminalističkog istraživanja koje je trajalo sve do juče,policija nije pronašla navodni snimak, a napadnuti muškarac u svom je iskazu negirao da ikakav snimak postoji, kažu u policiji. Kako je taj misteriozni video-snimak nastao, ako uopšte postoji, u policiji u interesu kriminalističkog istraživanja nisu mogli da otkriju.

Momak koji je zbog toga pretio drugom muškarcu nalazi se u pritvoru.

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.