TUGA! Vladan (30) poginuo na PUTU DO MORA! Preživeo DEVET udesa, UBIO ga vozač golfa (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jul.2019, 22:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TUGA! Vladan (30) poginuo na PUTU DO MORA! Preživeo DEVET udesa, UBIO ga vozač "golfa" (FOTO)

Vladan Živković krenuo na letovanje s dvojicom prijatelja, pa stradao na putu Berane - Bijelo Polje kod Srđevca, kada se u njegov motocikl zakucao automobil koji je sekao krivinu.

Motociklista Vladan Živković (30) iz Vitanovca kod Kraljeva poginuo je u nedelju oko 17 časova na magistralnom putu Berane - Bijelo Polje u mestu Srđevac, kada je na njegov motocikl naleteo automobil "golf 2".

Kako se saznaje, Živković se sa još dvojicom prijatelja, koji su takođe >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bili na motorima, kretao iz pravca Berana prema Bijelom Polju, kada je na njega iz suprotnog pravca naleteo "golf".

Sekao krivinu

- Sumnja se da je vozač automobila sekao krivinu na putu pri velikoj brzini, kada se iz suprotnog smera pojavio motocikl. Od siline udara Živković je preleteo automobil, pao i na mestu ostao mrtav. Nažalost, kompletna oprema koju je imao na sebi nije mogla da mu spase život - rekao je izvor upoznat sa detaljima nesreće.

Prema informacijama dobijenih od Živkovićevih sugrađana, on je bio veliki obožavalac motora.

- Dugo je vozio motore i često ih je menjao. Bio je pravi zaljubljenik. I ovaj motor na kom je nastradao kupio je nedavno i krenuo je s prijateljima na more. Ali, nažalost, nije stigao - priča jedan od Živkovićevih poznanika.

On dodaje da je nastradali mladić i ranije imao saobraćajne nesreće.

Voleo motore

- Nemojte me držati za reč, ali mislim da je dosad imao devet nesreća. Srećom, tada je prolazio s lakšim povredama. Ljubav prema motorima i, rekao bih, brzoj vožnji bila je jača od svega. Uvek je koristio opremu, bio je oprezan, ali eto, sudbina je tako htela - priča prijatelj nastradalog muškarca.

U Živkovićevom rodnom Vitanovcu svi za njega imaju samo reči hvale.

- Bio je dobar mladić. Iza sebe je ostavio roditelje i starijeg brata, koji je oženjen i ima svoju porodicu. Vlada nije stigao da se oženi. Imao je svoju firmu za preradu drveta, a pre nekog vremena se preselio u Kraljevo, gde mu je smeštena firma. Sve nas je veoma pogodila ova tragedija, što opet svedoči o tome kakav je Vlada bio čovek - završava sagovornik.

Potresno: Jeziv prizor na mestu nesreće

Crnogorski mediji objavili su fotografije sa mesta nesreće koje jasno svedoče o tome koliko je sudar bio stravičan. Delovi Živkovićevog motocikla bili su rasuti po putu, a saobraćaj je na ovoj deonici puta zbog uviđaja bio usporen nekoliko sati. Kako je za Kurir otkrio sagovornik, porodica nesrećnog Vladana uputila se u Crnu Goru kako bi preuzela telo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.