TUGA U NIŠU: Preminuo motociklista povređen u udesu

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jul.2022, 22:44

TUGA U NIŠU: Preminuo motociklista povređen u udesu

Mladić Aleksa Rakić iz Aleksinca, motociklista, koji je povređen u saobraćajnoj nesreći u Nišu, preminuo je od posledica povreda.

Podsetimo, 6. jula oko 6.45 povređen je 28-godišnji motociklista "jamahe" koji se sudario sa automobilom “škoda fabija” na Bulevaru 12. februar u Nišu.

Mladić je preminuo u četvrtak uveče.

Od mladića se mnogo prijatelja i poznanika oprostilo na društvenim mrežama. "Tragedija, opet se pokazalo da je motor najopasnije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sredstvo za vožnju, vozača ništa ne štiti, a ide brže i od kola. Tragedija za ovaj mlad svet koji se tako rastaje od života", "Duša od čoveka", " U našem malom gradu još jedan mladi život ugašen. Divna porodica, divni ljudi.. Žalosno"...

Podsetimo, povređeni muškarac koji je bio za volanom motora pirotskih registarskih tablica je odmah nakon nesreće prebačen u Urgentni centar u Nišu.

O saobraćajnoj nesreći je obavešteno niško Tužilaštvo, a policija rad na utvrđivanju uzroka.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"JOŠ JEDAN MLADI ŽIVOT JE UGAŠEN" Preminuo motociklista iz Aleksinca, nakon tri dana borbe podlegao povredama

Izvor: Blic, 10.Jul.2022, 00:37

Mladić Aleksa Rakić iz Aleksinca, motociklista, koji je povređen u saobraćajnoj nesreći u Nišu, preminuo je od posledica povreda.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.