TUGA U NIŠU! DA NIJE TO MOJE DETE? - pitala je, a policajac je sklonio ćebe sa dečaka... PROLOMIO SE KRIK MAJKE

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Nov.2019, 23:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TUGA U NIŠU! "DA NIJE TO MOJE DETE?" - pitala je, a policajac je sklonio ćebe sa dečaka... PROLOMIO SE KRIK MAJKE

Dečak Strahinja Ž. (7) poginuo je kada je pao kroz prozor 12. sprata solitera u Nišu.

Mališan je bio sam u stanu i na prozoru je pogledom tražio majku koja je odvela mlađeg sina (3) u vrtić. U jednom trenutku se previše nagnuo kroz otvoren prozor i pao pravo na parkirani auto.

Prema rečima izvora iz istrage, Strahinjina majka je oko 8.20 izašla iz solitera noseći mlađeg sina u naručju do obližnjeg vrtića. Nesrećni dečak je trebalo da ostane sam u stanu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << najviše desetak minuta.

- Samo nekoliko minuta nakon što je ona izašla iz stana , Strahinja se popeo na prozor, tražeći pogledom majku i pao sa 12. sprata. Neko od stanara je pozvao Hitnu pomoć koja je stigla na mesto nesreće za samo nekoliko minuta, a Strahinji nije bilo pomoći. Lekari su konstatovali smrt, a telo mališani prekrili ćebetom.

Dok je trajao uviđaj, dečakova majka se žurnim korakom vraćala iz vrtića. Kad je prišla zgradi, ugledala je malo telo pokriveno ćebetom, ispred ulaza u njenu zgradu.

Očevici kažu da je u jednom trenutku u panici viknula: „Da nije to moje dete?“.

- Policajac ju je pogledao, a zatim je pomerio ćebe sa dečakove glave. Kad je ugledala lice svog sina, žena je vrisnula od šoka. Ekipa Hitne pomoći je odmah intervenisala  i dežurala je pored nje sve vreme dok je trajao uviđaj – objašnjava izvor.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.