TUGA U INDONEZIJI: Spasioci počeli da izvlače tela putnika, ronioci i dalje traže CRNU KUTIJU (FOTO/VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Okt.2018, 10:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TUGA U INDONEZIJI: Spasioci počeli da izvlače tela putnika, ronioci i dalje traže CRNU KUTIJU (FOTO/VIDEO)

Nastavlja se potraga za telima poginulih u letu JT610 Lajon Era.

Spasioci u Indoneziji su izvukli deset tela iz vode kod provincije Zapadna Java, na mestu gde se juče srušio avion Lajon Era sa 189 putnika. Indonežanske vlasti su saopštile da su sigurni da su svi putnici poginuli.

In the latest from the plane crash in Indonesia, divers are now searching for the plane's black box to find out what caused Lion Air’s new Boeing to crash into the Java Sea killing all >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 189 on board https://t.co/2n6V3SWbNF pic.twitter.com/RMnL4XyQlq

— TRT World (@trtworld) October 30, 2018

Takođe je 14 kesa sa delovima tela poslato na DNK testiranje.

RT CBSNews: SEARCH FOR SURVIVORS: Indonesia has deployed their search and rescue team to find any of the 189 people on board the Lion Air plane that crashed. https://t.co/3KIKFrBL7j pic.twitter.com/dfWK1GPrZ9 #NEPA #NEPABuzz

— NEPABUZZ (@NEPABUZZ1) October 29, 2018

Ronioci nastavljaju potragu za telima nesrećnih ljudi, ali i za crnom kutijom, koja bi trebala da da odgovore zašto se desila ova nesreća, pogotovo ako se uzme u obzir da je avion bio praktično nov, sa samo 800 sati leta.

Pratite nas na našem instagramu SrbijaDanas.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.