TUGA: Preminuo dečak (7) kojeg je sinoć udario voz kod Banjaluke

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Avg.2021, 11:20

TUGA: Preminuo dečak (7) kojeg je sinoć udario voz kod Banjaluke

Iz UKC Republike Srpske saopšteno je da je dečak dovezen sinoć u 21.15 časova u Urgentni centar UKC i primljen je u politraumatizovanom stanju

Sedmogodišnji dečak kojeg je udario putnički voz na području Banjaluke preminuo je usled težine zadobijenih povreda u Univerzitetskom kliničkom centru (UKC) Republike Srpske.

.

– Pristupilo se hirurškom zbrinjavanju, ali uprkos svim naporima naših lekara i medicinskog osoblja da mu spasu život, pacijent >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je usled težine zadobijenih povreda preminuo u 22.15 časova – navodi se u saopštenju.

Iz preduzeća “Željeznice Republike Srpske” sinoć je saopšteno da je putnički voz udario pešaka koji se kretao prugom između stanica Banjaluka i Ramići, te da je povređeni prevezen u Univerzitetski klinički centar Republike Srpske.

.

– Pristupilo se hirurškom zbrinjavanju, ali uprkos svim naporima naših lekara i medicinskog osoblja da mu spasu život, pacijent je usled težine zadobijenih povreda preminuo u 22.15 časova – navodi se u saopštenju, piše Srna.

Iz preduzeća “Željeznice Republike Srpske” sinoć je saopšteno da je putnički voz udario pešaka koji se kretao prugom između stanica Banjaluka i Ramići, te da je povređeni prevezen u Univerzitetski klinički centar Republike Srpske, prenosi Srpskainfo.

Do nesreće je došlo sinoć u 19.33 časa, mašinovođa je ugledavši pešaka mlađe životne dobi kako se kreće prugom davao zvučne signale upozorenja i počeo da koči, ali pešak je nastavio kretanje i voz ga je udario.

Na lice mesta, po prijavi vanrednog događaja, odmah su izašle nadležne službe Hitne pomoći i Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, kao i Komisija za vanredne događaje “Željeznica Republike Srpske”.

Mašinovođi je na licu mesta urađen alko–test, koji je bio negativan.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.