TUGA! Potresna ispovest supruge vozača autobusa PREBIJENOG NA SMRT: Ovo je NOĆNA MORA (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jul.2020, 16:54

TUGA! Potresna ispovest supruge vozača autobusa PREBIJENOG NA SMRT: "Ovo je NOĆNA MORA" (FOTO)

Hteli su da se voze bez maske i karte

U nedelju uveče obistinili su se najgori košmari Francuskinje Veronik Mongijo (52). U 20:12 časova zazvonio je telefon. Bilo je nekih "problema u autobusu", muž joj je u bolnici - obavestio ju je prijatelj.

Muža Filpa (58), vozača autobusa u Bajonu, Veronik je videla tek oko jedan ujutru. S njom su bile i njegove ćerke od 18, 21 i 24 godine. Bio je priključen na aparate za održavanje života. Filipu su konstatovali moždanu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << smrt.

Grupa siledžija ga je toliko žestoko pretukla ispred autobusa da je izgubio svest, nakon što ih je isterao iz autobusa. Nisu hteli da stave masku, a nisu imali ni kartu.

- Dodirnule smo ga, osetile smo ga, razgovarale smo s njim. Glava mu je deformisana  izjavila je uplakana Veronik.

- Ne mogu da se pomirim s tim, imam osećaj da je ovo noćna mora. Ne može tek tako da ode, uskoro je trebalo da napuni 59 godina. Poljubile smo ga na rastanku, pozdravile smo se s njim - dodala je.

Samo dan pre napada pravili su planove za budućnost. Filip je ove godine trebalo da se penzioniše, a u septembru su hteli da kupe kamper.

Veronik kaže da se muž nekoliko sati ranije već posvađao sa dvojicom putnika, koji nisu imali kartu. Oko 14 sati ih je izbacio iz autobusa. Sada se pita da napad u 19 sati možda nije bio povezan s tim.

Policija je u nedelju i ponedeljak uhapsila nekoliko ljudi. Dvojica muškaraca od 22 i 23 godine osumnjičeni su za ubistvo iz nehata, oni su od ranije poznati policiji. Druga dvojica su osumnjičena za saučesništvo u zločinu.

Iz protesta protiv nasilja u ponedeljak su vozači u Francuskoj Baskiji spontano stupili u štrajk.

Kada je videla šta sestra radi njenom ocu u bolnici, sve je snimila i OBJAVILA NA INTERNETU (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.