TUGA! Pet osoba POGINULO u sudaru školskog autobusa i kamiona, među njima i DECA - Vozila potpuno IZGORELA, potresne scene (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Mar.2024, 10:23

TUGA! Pet osoba POGINULO u sudaru školskog autobusa i kamiona, među njima i DECA - Vozila potpuno IZGORELA, potresne scene (VIDEO)

Teška tragedija zahvatila je Ilinois kada je iz sada nepoznatih razloga školski autobus prešao u drugu saobraćajnu traku gde je na njega naleteo kamion

Vlasti Ilinoisa su objavile da je pet osoba, među kojima troje dece i dvoje odraslih, stradalo u sudaru školskog autobusa i kamiona na auto-putu u zapadnom delu te američke savezne države.

NBC Čikago prenosi navode lokalne policije da je školski autobus "iz nepoznatog razloga" prešao u dugu saobraćajnu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << traku gde je na njega naleteo kamion koji je prevozio pesak.

Navodi se da su se nakon sudara oba vozila zapalila.

Nesreća se desila juče oko podneva po lokalnom vremenu u blizini Rašvila, mesta od 3.000 stanovnika na manje od 100 kilometara zapadno od Springfilda.

Navodi se da su u školskom autobusu stradali svi putnici i to troje dece i vozač, a poginuo je i vozač kamiona.

Policija istražuje uzrok sudara.

Srbija Danas/NBC Chicago

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.