TUGA - Majka spasila dvoje dece iz požara, pa se vratila po bebu i UMRLA SA NJOM U NARUČJU

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Feb.2024, 23:54

TUGA - Majka spasila dvoje dece iz požara, pa se vratila po bebu i UMRLA SA NJOM U NARUČJU

Vatrogasci su rekli da deca koja su preživela požar imaju manje od 10 godina i o njima sada brinu rođaci

Majka iz Hjustona u Teksasu uspela je da spasi dvoje dece iz požara koji je buknuo u njihovoj kući, ali je nažalost preminula kada se vratila da spasi bebu, koja je umrla u njenom naručju.

Žena je umrla nakon strašnog požara u Hjustonu u subotu ujutru nakon što je pokušala da spasi svoju bebu iz požara, preneli su zvaničnici.

Vatrogasci su >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << stigli na mesto nesreće ali nažalost nisu uspeli da spasu majku i bebu.

Kako su rekli nadležni, nakon što je izvukla dvoje male dece na sigurno, majka se vratila u kuću kako bi spasila svoju jednogodišnju bebu. Nažalost, nije uspela da izađe iz kuće.

.

"Komšije su rekle da je požar buknuo oko 4.30 sati. Moja sestra je izvela sina i ćerku napolje i vratila se po bebu. Ali nije uspela da spasi ni nju ni sebe. Beba je bila u njenom naručju", rekla je sestra nastradale žene.

Jedan komšija koji je video požar rekao je da je čuo decu kako vrište u pomoć na španskom.

Policija sprovodi istragu kako bi otkrila šta je dovelo do požara.

Srbija Danas/Telegraf/Preneo: P.S.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"ČULA SAM IH KAKO DOZIVAJU UPOMOĆ" Tragedija u Teksasu: Majka spasila dvoje dece iz požara, vratila se po bebu (1), pa umrla sa njom u naručju (FOTO)

Izvor: Blic, 05.Feb.2024, 00:13

Majka iz Hjustona u Teksasu uspela je da spasi dvoje dece iz požara koji je buknuo u subotu ujutru u njihovoj kući. Naime, onda se vratila u kuću još jednom nakon toga kako bi spasila svoju jednogodišnju bebu, međutim, nije uspela da izađe.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.