TUGA Krenula u Klinički po rezultate i u istom završila život - potresne reči ćerke žene koju je UBIO TOČAK kod Karađorđevog parka (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Mar.2024, 14:13

TUGA Krenula u Klinički po rezultate i u istom završila život - potresne reči ćerke žene koju je UBIO TOČAK kod Karađorđevog parka (VIDEO)

Teška saobraćajna nezgoda dogodila se pre dva dana kod Karađorđevog parka u smeru ka Autokomandi kada je autobusu otpao točak i udario dve žene.
Posle tragedije koja se pre dva dana dogodila kod Karađorđevog parka u Beogradu, oglasila se ćerka žene koja je preminula nakon što ju je udario točak koji se otkačio na liniji 78.
- Ova žena sa snimka koju reanimiraju je nažalost moja pokojna majka, koja je u Klinički išla po rezultate i u tom istom završila život - napisala je nesrećna žena.
- Treba nam par dana da dođemo k sebi i da mamu sahranimo kako treba - rekla je ćerka stradale žene za Kurir uz reči zahvalnosti na razumevanju.
Inače, autobus na liniji 78 kretao...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.