BILA JE VELIKI BORAC, PAMTIĆEMO JE PO ŽELJI ZA ŽIVOTOM Emotivan oproštaj kolega od preminule doktorke Ane

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jan.2022, 17:00

"BILA JE VELIKI BORAC, PAMTIĆEMO JE PO ŽELJI ZA ŽIVOTOM" Emotivan oproštaj kolega od preminule doktorke Ane

Dr Čoporda preminula je od posledica korona virusa, kako je naveo njen kolega na društvenoj mreži Fejsbuk

Vest da je dr Ana Čoporda preminula baš na svoj 41. rođendan duboko je pogodila građane Srbije. Bolovala je od bubrežne insuficijencije i išla redovno na dijalize. Radila je u Kliničko-bolničkom centru (KBC) Zvezdara, a iza sebe je ostavila ćerkicu Nou.

Povodom ove tužne, tragične vesti, oglasio se i kolektiv KBC Zvezdara, a njene kolege >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << navele su da su imale veliku privilegiju da sarađuju sa njom.

- Dr Ana Čoporda Fišer je preminula 17. januara 2022. godine. Bila je zaposlena kao lekar specijalista anesteziologije, reanimatologije i intenzivne terapije u Službi za anesteziologiju sa reanimacijom. Koleginica Ana je bila veliki borac i požrtvovan kolega. Svi koji su imali privilegiju da sarađuju sa njom će je se sećati kao dobrog saradnika i čoveka koji je bio spreman da pomogne uvek, kako kolegama tako i pacijentima - naveli su u svom emotivnom obraćanju.

Sa zdravstvenim problemima koje je imala, dodali su, suočavala se hrabro i beskompromisno.

- Nenadoknadiv gubitak za kolektiv KBC Zvezdara. Dr Ana nas je prerano napustila, ali je ostavila veliki trag u našem kolektivu gde će je svi pamtiti po harizmi, želji za životom, ali i predanom radu u našoj ustanovi - reči su njenog kolektiva.

Podsetimo, dr Čoporda preminula je od posledica korona virusa, kako je naveo njen kolega na društvenoj mreži Fejsbuk.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"NEKA NIJEDNA NE DRŽI LIFT, ZAGLAVIĆEMO SE OPET ZAJEDNO" Srbija tuguje za dr Anom, desetine potresnih statusa preplavili internet: Čujem i sada taj smeh uz ono: Ja sam ti bre, medicinski fenomen

Izvor: Blic, 18.Jan.2022

Vest da je preminula omiljena doktorka, anesteziolog u KBC Zvezdara Ana Čoporda Fišer ostavila je celu Srbiju u suzama. Noć je bila kada je njen kolega objavio potresni status u kom se oprostio od nje, a koliko je bila cenjena, voljena, draga i poštovana jutro i dan posle svedoče društvene mreže.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.