TUGA KOJA SLAMA SRCA: Sin Žike Todorovića biće sahranjen pored svog dede Bore na Novom groblju

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Dec.2017, 22:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TUGA KOJA SLAMA SRCA: Sin Žike Todorovića biće sahranjen pored svog dede Bore na Novom groblju

Mali Dejan Todorović (3) preminuo iznenada

Trogodišnji Dejan, sin poznatog srpskog glumca Srđana Todorovića (52) i njegove supruge Ane, iznenada je preminuo  u sredu uveče u Beogradu od sindroma iznenadne smrti kod dece.

Dečakova majka kazala je da kad je uzela dete u naručje videla je da mu je usna poplavela, i odmah je vrisnula. Onda je uzalud uz Žiku pokušavala da ga probudi. Ekipa lekara pokušala je da reanimira mališana, ali bezuspešno.

>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Pročitajte i:

Kako su rekli doktori - da je bio i u pitanju stariji čovek ne bi uspeli ništa da urade.

- Ne znam kako ćemo Žile i ja uspeti da preživimo ovu tragediju. One je bio ceo naš svet, naš mali čupavko, milo dete - kaže neutešna majka dodajući: "Ovo je pretežak dan u mom životu, toliko smo želeli da ga dobijemo. Ne mogu da prestanem da plačem, jer mog Dekoja više nema. On nam je bio i noć i dan, i sreća i život!" - rekla je majka.

Rezultati obdukcije pokazali su da je smrt deteta usledila nakon prestanka rada srca.

Mali Dejan će biti kremiran u subotu, 23. decembra u 16h. Kako je Ana Todorović kazala, oni su agnostici, i njohov sin će biti kremiran.

Kako se nezvanično saznaje, biće sahranjen pored dede Bore Todorovića, na beogradskom Novom groblju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.