TUGA I NEVERICA NA RTS: Preminula Maša Vujošević

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Maj.2023, 11:58

TUGA I NEVERICA NA RTS: Preminula Maša Vujošević

Vreme i mesto sahrane biće naknadno objavljeni.

Radio-televizija Srbije juče je ostala bez svoje dugogodišnje i vredne saradnice, rediteljke Maše Vujošević, saopštila je ta kuća.

Maša Vujošević je stvarala originalne, autentične emisije i serijale za redakcije opšteobrazovnog, dečjeg i školskog programa, kaže se u saopštenju RTS.

Svojom energijom, znanjem, talentom i dobrotom ostavlja neizbrisiv trag u srcima svojih kolega.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Preminula rediteljka RTS-a Maša Vujošević

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 16.Maj.2023

Svojom energijom, znanjem, talentom i dobrotom ostavila je neizbrisiv trag u srcima svojih kolega. Radio-televizija Srbije juče je ostala bez svoje dugogodišnje i vredne saradnice, rediteljke Maše Vujošević, saopštila je ta kuća. Maša Vujošević je stvarala originalne, autentične emisije i...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.