TUGA! DVE SESTRE UMRLE u nekoliko dana razmaka, slomljena porodica planira ZAJEDNIČKU SAHRANU

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Apr.2023, 07:16

TUGA! DVE SESTRE UMRLE u nekoliko dana razmaka, slomljena porodica planira ZAJEDNIČKU SAHRANU

Porodica sestara iz Edinburga organizovala je akciju prikupljanja sredstava za sahrane.

Jedna škotska porodica ostala je slomljenog srca nakon što su dve sestre umrle u nekoliko dana razmaka.

Rođaci Šoni i Šavane Tomson planiraju zajedničku sahranu za devojke nakon njihove tragične smrti.

Šavana je ostala shrvana kada su njena sestra i majka dvoje dece Šoni (26) pronađena mrtve 12. februara. Porodica mlade žene sada je otkrila da je Šavana >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << (21) umrla u petak.

Prijatelji i porodica na društvenim mrežama su izrazili svoj šok zbog tragedije i odali počast sestrama.

Jedan od Šavaninih prijatelja je napisao: "Život je, iskreno, najteža i najneočekivanija stvar. Odrasli smo zajedno i prošli kroz bukvalno sve zajedno, dobro i loše. Bila si najiskrenija i najljubaznija devojka koju je iko mogao da sretne i da sam mogao da zauzmem tvoje mesto bih. Toliko ćeš mi nedostajati, volim te anđele".

- Obe ste nam prerano oduzete. Obe vas volim zauvek i nedostajaćete mi. Zaista ne mogu da verujem da sam izgubio najbolje dve sestre na svetu - napisao je jedan rođak.

Portparol škotske policije rekao je: "26-godišnja žena pronađena je mrtva u stanu u Granton Medveju u Edinburgu 12. februara 2023, 21-godišnja žena umrla je u stanu u 3. marta 2023. Nijedna smrt se ne tretira kao sumnjiva".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.