TUGA DO NEBA ZAVLADALA UŽICEM: Grad na Đetini zavijen u crno, ovo su mladići poginuli u jezivoj nesreći

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Sep.2022, 12:13

TUGA DO NEBA ZAVLADALA UŽICEM: Grad na Đetini zavijen u crno, ovo su mladići poginuli u jezivoj nesreći

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros kod Užica poginula su vozač Vladimir M. (1995) i saputnici Stefan Dž. (2001), Uroš D. (2000) i Nikola D. (2003), svi iz Užica.

Nesreća se dogodila na magistralnom putu od Užica ka Zlatiboru, kada je Vladimir M. vozeći svoj džip BMV, crne boje, slovenačkih tablica, iz sada neutvđenih razloga prešao dve trake puta, udario u betonske štitnike, a zatim se kretao nekoliko metara i udario u stenu pored puta, odakle >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se odbio i prevrtao po magistralnom putu par metara i zaustavio se na krovu u traci u kojoj su se kretali.

Na licu mesta stradali su Vladimir M., Stefan Dž. i Uroš D., dok je Nikola D. sa teškim povredema prebačen u užičku bolnicu, gde je malo kasnije i preminuo. 

Tragedija je pogodila sve Užičane. Prijatelji se na društvenim mrežama emotivnim porukama opraštaju od nastradalih mladića.

Prema rečima prijatelja mladića, Vladimir i Stefan su bili prvo u jednom kafiću, a zatim otišli u noćni klub. Još nije poznato kada su im se pridružili Uroš i Nikola, kao ni zašto su pošli ka Zlatiboru.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"ZAUVEK ĆEŠ BITI MOJA SREĆA I ANĐEO" REČI KOJE SLAMAJU SRCA: Sestra Vladimira poginulog kod Užica uputila svoj poslednji pozdrav (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Sep.2022

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros kod Užica poginula su vozač Vladimir M. (1995) i saputnici Stefan Dž. (2001), Uroš D. (2000) i Nikola D. (2003), svi iz Užica...Nesreća se dogodila na magistralnom putu od Užica ka Zlatiboru, kada je Vladimir M. vozeći svoj džip BMV, crne...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.