TUGA DO NEBA! Na UMRLICI porodilje ime BEBE koja nikad neće videti MAJKU! Vlasotince zavijeno u CRNO

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Mar.2024, 18:06

TUGA DO NEBA! Na UMRLICI porodilje ime BEBE koja nikad neće videti MAJKU! Vlasotince zavijeno u CRNO

Tragedija na jugu Srbije.

Sahrana porodilje (31) iz Vlasotinca, koja je juče preminula u UKC Niš, biće sutra, objavio je njen suprug na društvenim mrežama. Ona je u Niš prebačena u veoma teškom stanju, nakon što je u Leskovcu porođena carskim rezom. Od nje se na društvenim mrežama opraštaju porodica i prijatelji, koji su i dalje u neverici zbog ove velike tragedije.

-Anđele svakog dana dok čuvam našeg Akija pričaću mu o tebi kako treba da bude >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dobar kako si ti bila dobra, srećo moja, nisi ovo zaslužila - oglasio se on potresnom porukom

 Ona je iz Opšte bolnice Leskovac primljena 28. februara u 15.34 na Kliniku za ginekologiju Niš nakon prethodno urađenog carskog reza u Opštoj bolnici u Leskovcu, a zbog sumnje na krvarenje u trbuhu.

Umrlicom su se od nesrećne žene oprostili neutešna porodica i prijatelji. Na njoj je upisano ime bebe koju je rodila a usled komplikacija tragično nastradala.

- Pacijentkinja je na prijemu bila u izuzetno teškom opštem stanju. Nakon kliničkog i UZ pregleda pacijentkinja se prebacuje u jedinicu intenzivne nege Klinike za ginekologiju i akušerstvo. Pristupljeno je laboratorijskoj obradi, reanimaciji i pripremi za hitan hiruški zahvat. Uprkos hitnom hirurškom zahvatu i naporima dežurne ekipe ginekologa i anesteziologa, pacijentkinja je u jutarnjim satima u 6.50h preminula - navode iz KCS Niš.

Članovi porodice 31-godišnje devojke navode da ništa nije moglo da ukaže na zdravstvene probleme kada je primljena u leskovačku Bolnicu pre dva dana kada je porođaj počeo.

Otpusnu listu iz niškog Kliničkog centra su dobili, sada očekuju da dobiju i sve nalaze iz leskovačke Bolnice i napominju da sumnjaju da je greška napravljena prilikom porođaja zbog kojih je izgubljen jedan mlad život.

Osnovi njihove sumnje su to što je bila zdrava, porođaj je prošao uspešno, a napominju da ne mogu da dozvole da prođe sve na tome da se njeno zdravstveno stanje pogoršalo.

Iz niškog Kliničkog centra ranije su saopštili da je devojka iz Vlasotinca u teškom stanju primnjena i da je usled komplikacija i krvenja preminula u jutarnjim satima.

Izvor: Srbija Danas/Alo

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.