TUĐMAN, MARKAČ I GOTOVINA TVRDE: Srbi nevidljivim talasima izluđuju Hrvate i podstiču ih na mržnju, iseljavanje i depresiju

Izvor: Telegraf.rs, 13.Jun.2016, 20:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TUĐMAN, MARKAČ I GOTOVINA TVRDE: Srbi nevidljivim talasima izluđuju Hrvate i podstiču ih na mržnju, iseljavanje i depresiju

Najnovija teorija zavere o slanju elektomagnetnih talasa preko uređaja nazvanog EMP, od strane Srba ka Hrvatima, sa ciljem da podstakne iseljavanje mladih, opštu depresiju, mržnju i netoleranciju, pojavila se na internet stranici Hrvatske akademske zajednice domovine i dijaspore (HAZUD).

Autorski tekst člana te akademske organizacije, Zdenka Tibolda, preneo je list Slobodna Dalmacija, u kome se tvrdi da se među 300 pokojnih i živih pripadnika nalaze i prvi predsednik Hrvatske >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Franjo Tuđman, ministri Šime Đodan i Zvonimir Šeparović, general Ante Gotovina, kardinal Franjo Kuharić, karikaturista Oto Rajzinger, pevači Ivo Robić i Vice Vukov.

- Kopiranje "nevidljivih" moždanih talasa jednog čoveka na mozak drugog čoveka, tehnologija je poznata pod nazivom "EEG kloniranje" i Srbija je već dugo tajno primenjuje po svetu, pa su preko KOS-a i Udbe najpre klonirali i "pokorili pojedince u Americi, Kini, Britaniji, Francuskoj, Rusiji, EU-u i UN-u! Danas taj proces stavljanja pod kontrolu uma i ovladavanja svetom ubrzano nastavljaju na području bivše Jugoslavije, odakle je sve krenulo 1990. godine svesno planiranim i izvedenim ratnim sukobom, a sada sa željom da potpunim preuzimanjem vlasti uz pomoć "kloniranih vođa" uspostave regionalnu silu – "veliku Srbiju" - napisao je ovaj akademik, koji ujedno tvrdi i to da "izgrađenim sistemom zemaljskih odašiljača širom Hrvatske, Slovenije, BiH, Crne Gore, Kosova i Makedonije, Srbi spremaju za masovno umno porobljavanje ljudi, masovno iseljavanje ili razbolevanje sa smrtnim posledicama, pa čak i za "masovno ubijanje" .

Foto: Profimedia/Bettmann/CORBIS

Pored ovih teza o nastavku etničkog čišćenja od nesrpskog stanovništva, on je naveo i "zanesenost Srba likom i delom Jospia Broza Tita, koji je 10. osoba na listi najvećih svetskih zločinaca i ubica Hrvata".

Tibold tvrdi i to da Srbi, koristeći nacrte naučnika Nikole Tesle, planiraju da stvore neprobojni štit, koji bi ih zaštitio od napada svih vrsta atomskog ili hemijsko - biološkog oružja.

Osnivač i predsednik HAZUD, ranije nazivane Hrvatska akademija nauka i umetnosti u dijaspori, je farmaceut Dragan Hazler. On je ovu zajednicu osnovao 1978. godine u Švajcarskoj, a njeni članovi su bili i ostali vrlo ugledni hrvatski političari, naučnici, umetnici i vojnici.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.