TUČA na granici zbog ubacivanja u kolonu

Izvor: Mondo, 03.Jan.2019, 14:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TUČA na granici zbog ubacivanja u kolonu

Gužva na graničnom prelazu u Gradiški između BiH i Hrvatske dovela je do tuče između tri muškarca, kada je jedan od njih pokušao da se uključi u kolonu sa benzinske pumpe.

Foto: MONDO/Tamara Sekulović

Zbog tuće i oštećenja automobila, trojica muškaraca - M. T. (75) i njegov sin T. T. (46) iz Travnika, kao i državljanin Austrije A. T. (31) dobili su krivične prjave, prenele su Nezavisne novine.

Obračun se dogovdio zbog gužve na granici kada je A. T. sa prostora pumpe pokušao da se ubaci u kolonu u kojoj su u "golfu" bili otac i sin.

Oni su izašli iz auta i počeo je fizički obračun. Svi su lakše povređeni.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tuča na Gradiški zbog ubacivanja u kolonu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Jan.2019

Gužva na graničnom prelazu u Gradiški između BiH i Hrvatske dovela je do tuče između tri muškarca, kada je jedan od njih pokušao da se uključi u kolonu sa benzinske pumpe...Zbog tuče i oštećenja automobila, trojica muškaraca - M. T. (75) i njegov sin T. T. (46) iz Travnika, kao i državljanin...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

NERVOZA ZBOG GUŽVE: Tuča na Graničnom prelazu Gradiška zbog ubacivanja u kolonu (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 03.Jan.2019

Sve se odigralo u sredu oko 13.10 časova na prostoru benzinske pumpe, a zbog tuče i oštećenja automobila tri muškarca: M.T. (75) i njegov sin T.T. (46) iz Travnika kao i državljanin Austrije A.T. (31) zaradili su krivične prijave Gužva na graničnom prelazu u Gradišci dovela...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.