TUČA U VELIKOM BRATU?

Izvor: Kurir, 20.Nov.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TUČA U VELIKOM BRATU?

Zeka vređao Đošu i Mikija, na šta je pčelar iz Kupinova reagovao šamarom

Svađa i prepucavanje koje se vodi između ukućana VB Miroslava - Mikija Đuričića i Stevana Zečevića Zeke, zbog pisanja pčelara iz Kupinova o ukućanima u kojima je Zeku, između ostalog, okarakterisao kao nadobudnog, kvarnog i najljigavijeg čoveka, kulminirala je juče oko podneva, i to - šamaranjem!

Na glavnom forumu "Velikog Brata" oni koji mogu, putem Total TV, uživo da prate >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << ovaj rijaliti-šou ekspresno su javili da je Miki u kući primenio neke "vaspitne mere", revoltiran Zekinim ponašanjem. Navodno, frka je izbila zbog Đoše, i to kad je tamnoputi stanar VB iz puke zezancije pitao Zečevića da li je otkačio Jelenu kad je izašao iz kuće.

Ponovo useljeni Novosađaninu, koji je već prekršio pravilo "Velikog Brata" iznošenjem vesti iz spoljnog sveta ne mogavši da prećuti Mikijevo pisanije, osuo je paljbu na malenog Đorđa. Ne birajući reči, počeo da viče i vređa, govoreći mu da je "retardiran", te da mu je bolje da ćuti i da se zavuče u mišju rupu, pošto glupljeg čoveka nije video u svom životu. Nastavio je s komentarima da je Đoša ušao u kuću samo zato što je crn, da će ga po njegovom izlasku čekati "socijalci" da ga odvedu tamo gde mu je mesto, da je najveći folirant...

Ne znajući odakle ovoliki izliv mržnje, Đorđe je sve vreme ćutao, kao i svi ostali ukućani. Jedino je Miki rekao Zeki da zaveže i da ne vređa nikog u njegovom prisustvu. Zeka kao da je jedva dočekao da mu se Miki suprotstavi i počeo je da mu deli epitete tipa da je p...a, nula od čoveka, smrad i kako nema svoju reč i obraz. Ne mogavši da se uzdrži, (ne)očekivano, Miki je svom Vojvođaninu udario šamar, i tu je počela frka. Miki je, prema forumašima, oborio Zeku na pod i počeo da ga bije. Svi su sve vreme ćutali, sem Nataše, koja je počela histerično da vrišti.

Reagovalo je obezbeđenje i razvadilo ih. Oni koji uživo prate ovaj serijal tvrde da je fajtanje trajalo tridesetak sekundi, te da je prenos uživo za momenat prekinut, da bi se nastavio posle nekoliko minuta.

[ antrfile ]

NIJE BILO BATINA!

- Nije bilo nikakve frke! Verovatno neko lupa na forumu. Pošto me zovu svi novinari, proveravam još jednom s ljudima koji su bili na smeni, ali nema šanse da je bilo tuče, već je neko izmislio na forumu - rekao nam je prvi čovek Emoušna, Goran Stamenković.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.