TUČA U NOVOM PAZARU: Dva muškarca napala sugrađanina zbog parking mesta! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Feb.2020, 14:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TUČA U NOVOM PAZARU: Dva muškarca napala sugrađanina zbog parking mesta! (VIDEO)

Jedan od aktera je odranije poznat kao problematičan i sklon incidentima

Tri muškarca u subotu uveče učestvovala su u fizičkom okršaju u Novom Pazaru. Navodno, sukob je izbio oko parking mesta.

Naime, u incidentu su učestvovali Senad H., Muhamed  D. i Feho B. Navodno dvojica muškaraca su parkirali na parking mesto što je izazvalo najpre svađu, a potom i fizički okršaj.

Na društvenim mrežama se pojavio snimak ovog sukoba, a na njemu se vidi kako >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se Novopazarci raspravljaju, a potom dvojica guraju trećeg.

Slučaj je prijavljen policiji, a prema našim saznanjima, Feho B. je dobio meru zadržavanja od 48 časova zbog ugrožavanja sigurnosti.

Inače, Feho je odranije poznat kao problematičan i sklon incidentima.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.