TROJICI NASILNIKA PRETI NAJSTROŽA KAZNA?! Potvrđena optužnica za BRUTALNO ubistvo u Bogatiću!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Feb.2024, 16:02

TROJICI NASILNIKA PRETI NAJSTROŽA KAZNA?! Potvrđena optužnica za BRUTALNO ubistvo u Bogatiću!

Trojica osumnjičenih su uhapšena iste noći kada se napad dogodi i od tada su u pritvoru

U Višem sudu u Šapcu potvrđena je optužnica za ubistvo muškarca (44), doktora veterine i direktora Veterinarske stanice u Bogatiću u noći 22. jula prošle godine.

Više javno tužilaštvo tereti tereti dvojicu napadača (18 i 20) iz Bogatića i trećeg (22) iz Prokuplja da su kao saizvršioci pri bezobzirnom nasilničkom ponašanju izvršili teško >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ubistvo. Za ovo krivično delo zaprećena je kazna od 10 godina do doživotnog zatvora.

Podsetimo, nesrećni čovek je ispred jednog kafića u centru Bogatića dobio snažan udarac u glavu kada je krenuo da odbrani prijatelja od trojice nasilnika. Srušio se na trotoar i dok je ležao bez svesti oni su ga brutalno šutirali nogama po glavi i telu. Nije se probudio iz kome, a povrede koje je zadobio bile su kobne i preminuo je tri dana kasnije u Kliničkom centru u Beogradu.

Trojica osumnjičenih su uhapšena iste noći i od tada su u pritvoru. Surovo ubistvo nesrećnog muškarca uznemirilo je javnost u ovom kraju. U Bogatiću je povodom nezapamćene tragedije proglašena dvodnevna žalost, a od mladog veterinara na sahrani 28. jula oprostilo se više od hiljadu ljudi.

Izvor: Srbija Danas/Telegraf.rs/Dragan Grujić/Preneo: V.M.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.