TRI MESECA AGONIJE: Porodica još uvek traži dečaka (6) koji je upao u nabujali potok u Bosni! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Avg.2019, 14:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRI MESECA AGONIJE: Porodica još uvek traži dečaka (6) koji je upao u nabujali potok u Bosni! (VIDEO)

Svi se nadaju nekim vestima

Agonija Mešeljevića iz Begovog Hana kod Žepča nastavlja se iz dana u dan, a od 14. maja ove godine, kada je šestogodišnji dečak Ibrahimom Mešeljevićem, vozeći bicikl, pao sa mostića ispred porodične kuće u nabujali Mračajski potok, u bolom shrvanoj porodici nadaju se nekim vestima.

Nažalost, do danas ni traga od šestogodišnjaka. U potragu za dečakom bili su uključeni timovi Kantonalne uprave civilne zaštite Zeničko-dobojskog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kantona (ZDK), Federalne uprave civilne zaštite, SNIK "Atom" Zavidovići, pripadnici Specijalne policije ZDK, RK "Bosna" Zenica, GSS Zavidovići, GSS Žepče, vatrogasci, lovci, rafting i kajak klubovi, porodica, prijatelji i meštani, međutim, bez rezultata.

Iako je od ove tragedije, kakva se ne pamti, prošlo više od tri meseca i uprkos nadljudskim naporima timova uključenih u potragu, dečak još nije pronađen, a neutešna porodica iz dana u dan očekuje neku vest i da se dečak, konačno, pronađe i barem na taj način dobiju koliki-toliki smiraj.

Potraga za dječakom koji je pao u nabujali potok u Begovom Hanu pored Žepča. @novabhtv pic.twitter.com/bgvh4STa9h

— Tahir Zustra (@tzustra) May 14, 2019

Kobnog dana kada je dečak pao u potok, usled ogromnog šoka, nesrećni roditelji hospitalizovani su u Kantonalnoj bolnici Zenica. Ispred porodične kuće mogli su se čuti jecaji i plač.

Kompletan Begov Han bio je obavijen tugom i niko nije mogao verovati da malenog, vedrog i nasmanog dečaka više nikada neće videti kako vozi bicikl u ovom kraju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.