TRI LAPTOPA OTKRILA ISTINU: Lanac prostitucije u Srbiji vodile žene, novac delili po zaduženjima

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Maj.2023, 10:11

TRI LAPTOPA OTKRILA ISTINU: Lanac prostitucije u Srbiji vodile žene, novac delili po zaduženjima

Uhapšenima određen pritvor

Srpska policija razbila je kriminalnu organizaciju koja se bavila prostitucijom, a među njima nalazi i tri žene koje su "vodile" posao.

Inspektori su u stanovima našli 3 laptopa koja su data na veštačenje. Sumnja se da se u njima nalaze imena klijenata, devojaka i cenovnik.

- Sumnja se da su uhapšene vrbovale devojke koje bi se bavile prostitucijom. One su bile zadužena i da nalaze stanove preko oglasa u koje će >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << voditi mušterije- kaže sagovornik medija.

Sumnja se da su oni, od septembra 2022. do maja 2023. godine, vrbovali ženske osobe da se bave prostitucijom, a potom iznajmljivali stanove na teritoriji Beograda u kojima su se one nalazile sa klijentima.

Novac dobijen od prostitucije su, kako se sumnja, pripadnici organizovane grupe delili između sebe.

- Novac su delili po zaduženjima koje su imali- dodaje sagovornik medija.

Pretresom stanova i drugih prostorija koje su oni koristili policija je pronašla 203.000 dinara, 3.200 evra, 39 mobilnih telefona, 3 laptopa, koji su, kako se sumnja, korišćeni za evidenciju o devojkama koje pružaju seksualne usluge, evidenciju o zarađenom novcu, o početku i završetku pružanja seksualne usluge korisnicima usluga.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.