TRI KLJUČNE STVARI koje smo saznali iz šokantne ispovesti SVEDOKA krvoprolića u Banjskoj: Propaganda Prištine razbijena u paramparčad

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Okt.2023, 22:35

TRI KLJUČNE STVARI koje smo saznali iz šokantne ispovesti SVEDOKA krvoprolića u Banjskoj: Propaganda Prištine razbijena u paramparčad

Iz svedočenja Srbina koji je i sam ranjen jasne su najmanje tri stvari.

Šokantno svedočenje Srbina objavljeno na televiziji Pink o krvoproliću u Banjskoj baca potpuno novo svetlo na događaja od 24. septembra na Kosovu i Metohiji i u paramparčad razbija žestoku propagandnu kampanju Prištine pokrenutu sa ciljem da se Srbi i Srbija žestoko kazne zbog navodne želje da izazovu rat na prostoru KiM.

Prvo, takozvana kosovska policija zapucala je na Srbe bez ikakvog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << upozorenja, što je sve samo ne profesionalno postupanje bilo koje policije na svetu.

Drugo, ali ne i manje značajno, Srbi su bili potpuno nenaoružani i nisu mogli da ugroze takozvane kosovske policajce ni na koji način.

I treće, ali i najbitnije, Srbin Bojan Mijailović streljan je sa udaljenosti od dva metra. Prethodno ranjen, kada više nije mogao da pruži nikakav otpor, ovaj Srbin hladnokrvno je likvidiran.

pic.twitter.com/8GIaMaSDHL

— Tako je govorio… (@govoriojetako) October 1, 2023

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.