TRI CVETA ZA MATEJA! Nepoznata devojka se oprostila od Splićanina - od tuge zastaje knedla u grlu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Maj.2022, 18:40

TRI CVETA ZA MATEJA! Nepoznata devojka se oprostila od Splićanina - od tuge zastaje knedla u grlu (FOTO)

Građani Beograda su poručili da se skupljaju danas u 18 časova ispred restorana Savanova

Mladi Splićanin Matej Periš sahranjen je danas u 10.30 časova na groblju u Lovrincu u rodnom Splitu, a posle pogreba održana je misa na Neslavnocu u crkvi Svetog Marka.

Njegova ekipa, koleginice, kolege i brodari, spremaju veliki oproštaj u samom srcu Splita. Špalir brodova biće u blizini splitske Trajektne luke. Takođe i trajekti koji će se u tom trenutku zateći u blizini >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << trebalo bi da zatrube u spomen na Matejevu “ultimu partenzu” (poslednji polazak). Na ovaj simboličan način, drugari žele da odaju počast Mateju, a sve bi trebalo da se odvija nakon što sunce zađe. Podsetimo, Matej je bio skiper.

Posle najave ovog događaja, u grupama koje su formirane tokom potrage, pojavila se slična inicijativa. gde je Matej nestao i odaju mu poslednju počast.

On je voleo Beograd i dokažimo mu i da Beograd voli njega. Dragi Beograđani i svi koji želite, dođite u 18 časova da zapalimo sveće i pustimo po balon u znak poslednjeg pozdrava Mateju i podrške njegovoj porodici – navodi se u poruci.

Objektiv je na licu mesta gde je nestao Matej zatekao kućnu prijateljicu porodice Periš, koja nije htela da se snima, niti da daje izjave. Ona je samo bacila tri crvene ruže u reku i na taj način se oprostila od tragično nastradalog Splićanina.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.