TRESAO SE I PLAKAO SA LEĐIMA CRVENIM OD UDARACA! Vršnjačko nasilje u Sremčici, pretučen učenik drugog razreda!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Maj.2023, 18:40

"TRESAO SE I PLAKAO SA LEĐIMA CRVENIM OD UDARACA!" Vršnjačko nasilje u Sremčici, pretučen učenik drugog razreda!

Kako je ispričao jedan od roditelja, on je zatekao uplakanog dečaka, koji je nakon toga otkrio šta se dogodilo

U jednoj osnovnoj školi u Sremčici dogodio se uznemirujući slučaj vršnjačkog nasilje, kada su tri učenika trećeg razreda pretukla đaka drugog razreda.

! Roditelj, koji je odmah obavestio školu, je ispričao kako je otkrio vršnjačko nasilje. Nakon što je odveo svoje dete u školu, zatekao je u hodniku škole uplakano dete.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
- Prišao sam mu i pitao ga šta se desilo. Dete se treslo od straha, jedva je izustio šta je bilo. Rekao je plačući da su ga tri dečaka pretukla - priča jedan od roditelja koji je video dečaka i odmah obavestio školu. Kako je on dalje ispričao, dečak je pokazao leđa, koja su bila crvena od udaraca.

Direktorka škole je obaveštena o incidentu, kao i učiteljica. Roditelj tvrdi da još uvek niko nije reagovao, kao i da đaci treba da se sankcionišu. Direktorka škole je potvrdila da se slučaj vršnjačkog nasilja dogodio. Ona je otkrila i da se radi o učenicima koji su suprotne smene.

- Obaveštena sam o svemu što se desilo popodne u školi. O incidentu je obaveštena učiteljica dečaka drugog razreda, a zatim smo obavestili i drugu učiteljicu. Svi smo reagovali i razgovarali sa dečakom. Škola je uradila sve po protokolu - objasnila je direktorka škole.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.